Technológia

Speciális befogórendszer

A hadewe eszközök sajátja! Minden kézi eszközön található egy nyomó vagy csúszó gomb. Ez az okos „befogótokmány” egyszerűen használható, és lehetővé teszi, hogy az eszközöket gyorsan, mindenféle ellenállás nélkül cserélje ki (még a legkisebb vágófejjel rendelkező eszközök esetén is használható). Ennél is fontosabb azonban, hogy az eszköz fejének rögzítése rendkívül szoros, és azt nem lehet kihúzni (ami a hagyományos, automata befogórendszerek esetében gyakran előfordul). A hadewe speciális befogórendszerének köszönhetően Ön mindig egy csendes, egyenletesen működő, alacsony rezgésű kézi eszközzel tud dolgozni.

Szívótechnológia

„Ez szívás!“ A jó értelemben! A hadewe szívótechnológiája rendkívül erőteljes és hatékony. Kézi eszközeink többsége pontszerű vagy oldalsó szívófejjel rendelkezik, ami a készülék oldalán helyezkedik el. A pontszerű szívófej pontos elhelyezése tesztjeink során a kör alakú szívónál hatékonyabbnak bizonyult, mivel az közvetlenül a kezelendő területre koncentrál. Ennek ellenére, mindkét technológiai megoldás tiszta és higiénikus munkafolyamatot biztosít.

Permetszóró technológia

Ne lábadjon könnybe a szeme! Meg fog lepődni a hadewe párásító technológiája láttán, amely a piacon kínált eszközök összehasonlításában a legfinomabb permetezést teszi lehetővé. Speciális permetező fúvókánk kizárólag alkoholtartalmú anyagoktól mentes, ásványmentesített (tisztított) vízzel használható, ami a podiáter és a páciens számára egyaránt további előnyöket jelent. A bőr rétegei az alkoholtartalmú anyagokkal való kezelés során tapasztalt mértéknél kisebb mértékben sérülnek. Az általunk alkalmazott permetanyag, az AquaHy a baktériumok elpusztítására szolgál, és teljesen szagtalan.